Brasschaat Klassiek - Zomers festival met populaire klassieke muziek
51327
page-template-default,page,page-id-51327,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

De vijfde editie van Klassiek in het park vindt plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 juli 2018 in het Gemeentepark van Brasschaat.

CULINAIR
De deuren openen om 18.00. In de gezellige kraampjes op de festivalweide kan u terecht voor allerlei heerlijke gerechtjes en dranken.

OVERDEKT
Bij slecht weer overdekken we de zitplaatsen. We hebben een grote tent klaarstaan.
Bij mooi weer dansen we onder de sterren. Er is een groot videoscherm en de uitstekende geluidsinstallatie zorgt voor een perfecte beluistering over de hele festivalweide.

ROLSTOELGEBRUIKERS
Rolstoelgebruikers die op de plaats van een gewone zitplaats willen staan, worden verzocht dit te melden. We zorgen graag voor een plaats aan de buitenkant van een rij, waardoor geen circulatiehinder ontstaat, noch voor de rolstoelgebruiker, noch voor de andere toeschouwers.

TICKETPRIJZEN

  • 10 euro – zone rood – wandeltickets (u mag uw eigen zitje of dekentje meebrengen en u neemt plaats op het gazon achter de zitplaatsen)
  • 10 euro – zone rood – rolstoelgebruikers
  • 20 euro – zone groen – genummerde zitplaatsen (zijbeuken)
  • 20 euro – zone blauw – genummerde zitplaatsen voor geoefende dansers (zijbeuken)
  • 40 euro – zone zilver- genummerde zitplaatsen (centraal), silver vip parking Elshoutbaan en 3 consumpties in de silver vip lounge
  • 125 euro -zone goud- genummerde zitplaatsen (centraal vlak voor het podium), golden vip parking bij het kasteel, ingang Miksebaan, walking buffet en uitgebreide bar in het kasteel.
Overzicht VIP-pakketten

U kan tickets telefonisch kopen via 070 345 345.
Tickets ook te koop in de Bib van Brasschaat. 

of koop uw ticket direct online